Εκτύπωση
Κατηγορία: EXELIXIS

To λογότυπό μας έχει ταυτιστεί με το κύρος και την αξιοπιστία των ολοκληρωμένων και άρτιων υπηρεσιών logistics καθώς και με τη διαχείριση εφοδιασμού και εμπορίας ειδών HO.RE.CA.

Στον εμπορικό κλάδο η εταιρία EXELIXIS-HORECA είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Β. Ελλάδος που επισκέπτεται συνολικά πάνω από 1000 σημεία πώλησης στις περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και Λάρισας. Καλύπτει μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που εμπορεύεται και καθημερινά αυξάνει και διαφοροποιεί την γκάμα της, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

Ο σημαντικότερος παράγοντας που διαφοροποιεί την εταιρία μας στον κλάδο της, είναι η καθημερινή επαφή των πωλητών μας με τους πελάτες, ώστε να βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην εξέλιξη και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών των πελατών μας.

Στόχος μας είναι η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξη προς το καλύτερο. Είναι χαρά και έμπνευση για μας να συναλλασσόμαστε με χαρούμενους και ικανοποιημένους πελάτες. Για το λόγο αυτό, η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και της επικοινωνίας γίνεται καθημερινή μας υποχρέωση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ EXELIXIS HO.RE.CA

Η εταιρία EXELIXIS HO.RE.CA παρέχει υπηρεσίες logistics για τις εταιρίες PEPSICO HBH και ΖΑΓΟΡΙ και εμπορεύεται είδη HO.RE.CA: αναψυκτικά PEPSICO HBH, χυμούς, νερό, κρασιά, ελληνικές και διεθνείς μπύρες, καφέ, ζάχαρη, απορρυπαντικά, χαρτικά, αναλώσιμα.

Η εταιρία EXELIXIS HO.RE.CA Λάρισας παρέχει υπηρεσίες logistics για τις εταιρίες PEPSICO HBH, ΖΑΓΟΡΙ και TASTY FOODS και εμπορεύεται είδη HO.RE.CA: αναψυκτικά PEPSICO HBH, χυμούς, νερό, κρασιά, ελληνικές και διεθνείς μπύρες, καφέ, ζάχαρη, απορρυπαντικά, χαρτικά και αναλώσιμα.

Η εταιρία MARKET SERVICE στην Πτολεμαΐδα παρέχει υπηρεσίες logistics για τις εταιρίες PEPSICO HBH και ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΑ και εμπορεύεται αλκοολούχα ποτά και είδη HO.RE.CA: αναψυκτικά PEPSICO HBH, χυμούς, νερό, κρασιά, ελληνικές και διεθνείς μπύρες, καφέ, ζάχαρη, απορρυπαντικά, χαρτικά και αναλώσιμα.

 

 

Για την καλύτερη εμπειρία σας στην ισοτεσελίδα μας, χρησιμοποιούμε cookies Περισσότερα