Blog

Τα αποτελέσματα του Pepsi Max Taste Challenge

Η Pepsi MAX προσκάλεσε και προκάλεσε τους Έλληνες καταναλωτές στην πιο ανατρεπτική γευστική δοκιμή της χρονιάς! Tο καλοκαίρι που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας το Pepsi Max Taste Challenge. Mε Δελτίο Τύπου της ανακοίνωσε τα αποτελεσματά του. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η Pepsi Μax έθεσε τη μοναδική της γεύση στην πρώτη γραμμή και […]

Η Pepsi MAX προσκάλεσε και προκάλεσε τους Έλληνες καταναλωτές στην πιο ανατρεπτική γευστική δοκιμή της χρονιάς! Tο καλοκαίρι που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας το Pepsi Max Taste Challenge.

Mε Δελτίο Τύπου της ανακοίνωσε τα αποτελεσματά του. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Η Pepsi Μax έθεσε τη μοναδική της γεύση στην πρώτη γραμμή και δε δίστασε να δοκιμαστεί γευστικά, έναντι στο μεγαλύτερο ανταγωνιστή της στην αγορά Cola, με όχημά της το Pepsi Max Taste Challenge. 50.000 Έλληνες καταναλωτές έλαβαν μέρος σε μία από τις μεγαλύτερες γευστικές δοκιμές στην Ελλάδα, κατά την οποία το 59% των συμμετεχόντων επέλεξαν Pepsi MAX!

Το Pepsi Taste Challenge έδωσε δυναμικά το παρόν σε 130 διαφορετικά σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως στο Street Food Festival της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, σε πολλά Πανεπιστήμια και πολυσύχναστους δρόμους και πλατείες, στους κινηματογράφους Odeon κατά την πρεμιέρα της ταινίας Χ-ΜΕΝ, καθώς και σε εμπορικά κέντρα αλλά και πάρα πολλά beach bars κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Έλληνες καταναλωτές κάθε ηλικίας έσπευσαν να πάρουν μέρος στα events καταγράφοντας τις γευστικές τους προτιμήσεις. Εντυπωσιακή υπήρξε η θετική ανταπόκρισή τους μέσω των social media της Pepsi, αφού έλαβαν μέρος στα κοντινά στην περιοχή τους events, αξιοποιώντας το geo-location targeting, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά δώρα Pepsi μετά τη συμμετοχή τους, στο τέλος της γευστικής δοκιμής.

Ταυτόχρονα, στο Pepsi MAX Taste Challenge στην Ελλάδα συμμετείχαν και γνωστοί lifestyle influencers (Filio Lou, Δάφνη Νεοφύτου, Γιώργος Βαγιάτας, Konilo), λαμβάνοντας μέρος στις γευστικές δοκιμές και διασκεδάζοντας στα events που πραγματοποιήθηκαν παράλληλα.

Το Pepsi Taste Challenge έχει πραγματοποιηθεί σε περισσότερες από 20 αγορές παγκοσμίως με τη συμμετοχή περισσότερων από 2,4 εκ. καταναλωτών , με σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους καταναλωτές να δοκιμάσουν και να επιλέξουν το αγαπημένο τους αναψυκτικό cola, με μόνο κριτήριο τη γεύση.

Στόχος του Pepsi Max Taste Challenge είναι να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να συμμετέχουν στο πιο διασκεδαστικό blind taste event της χρονιάς και να επιλέξουν τη γεύση που προτιμούν περισσότερο ανάμεσα στα δύο αναψυκτικά cola.

Αφήστε μια απάντηση