Δίκτυο HO.RE.CA.

Διευρυμένο δίκτυο Ηο.Re.Ca στην βόρεια Ελλάδα

Η EXELIXIS διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο διανομής σε όλον τον τομέα Ηο.Re.Ca. Έχοντας πολυετή συνεργασία με σημαντικές επιχειρήσεις της εστίασης αλλά και με ξενοδοχεία, αναλαμβάνει την διανομή των προϊόντων προς τα τελικά σημεία πώλησης έχοντας ως βασικό στόχο την επίτευξη της καλύτερης δυνατής συμφωνίας μεταξύ προμηθευτών και επιχειρήσεων λιανικής πώλησης.

Η EXELIXIS διαθέτει ένα εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων που επισκέπτεται τα καταστήματα, ειδικό στόλο διανομής και τμήμα customer service για το δίκτυο Ηο.Re.Ca.

Οι περιοχές που εξυπηρετούμε είναι η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική.

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων – Διευρυμένο δίκτυο διανομής

H ποικιλία των προϊόντων που προσφέρουμε στο δικτύο Ho.Re.ca είναι αναψυκτικά, κρασιά, αποστάγματα (ούζο- τσίπουρο) μπύρες, ενεργειακά ποτά, νερά, είδη συσκευασίας Take–away και καφέ.

Τα καταστήματα που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας είναι κυρίως καταστήματα εστίασής, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία, takeaway, Beach Bar κτλ.

Η EXELIXIS εγγυάται την συνέπεια στις παραδόσεις επιτυχία, που αποτελεί και το «κλειδί» για μια επιτυχημένη εμπορική συνεργασία ανάμεσα σε προμηθευτές και καταστήματα.