Όραμα / Αποστολή / Αξίες

Όραμα

Να είμαστε οι πιο έμπιστοι συνεργάτες σας, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Στόχος της EXELIXIS είναι η συνεχής και βιώσιμη ανάπτυξη των πελατών μας στις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

Αξίες

Οι αξίες που πρεσβεύει η EXELIXIS είναι αδιαπραγμάτευτες, με γνώμονα την ανάπτυξη των πελατών μας, των συνεργατών μας και των εργαζομένων μας.

Στο επίκεντρο της εταιρείας βρίσκεται η αξιοπιστία, η διαφάνεια, η συνέπεια, η αποτελεσματικότητα και η ευελιξία σε κάθε μας συνεργασία.

Αποστολή

  • Logistics: άριστες και εξειδικευμένες υπηρεσίες Logistics στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, εναρμονισμένες με τις τάσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις, τόσο στις διαδικασίες όσο και στον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, δημιουργώντας μακροχρόνιες συνεργασίες με στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.
  • Trade: να ανιχνεύουμε και να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας προϊόντα της υψηλότερης ποιότητας στην καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής, προκειμένου να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, παρέχοντας παράλληλα εμπορική ανάπτυξη σε πολυεθνικές και εγχώριες εταιρείες FMCG.