Συνεργασίες

Exelixis – ΖΑΓΟΡΙ

Η Exelixis, παρέχει υπηρεσίες 3PL για τα προιόντα της εταιρίας Ζαγόρι, για όλα τα key accounts της Θεσσαλονίκης.

Exelixis – PEPSI

Η συνεργασία της Exelixis με την PepsiCo ξεκινάει με την ίδρυση της το 2005. Φτάνοντας στο σήμερα, η Exelixis αποθηκέυει και διανέμει περισσότερα από 3.500.000 κιβώτια για λογαριασμό της Pepsi, για το σύνολο των νομών της Βορείου Ελλάδος.

Παράλληλα, εβδομαδιαίως εξυπηρετούνται όλα τα supermarkets της Κεντρικής Μακεδονίας.

Exelixis – AGRINO

Exelixis – ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΚΙΖΑ

Η Melissa Κίκιζας γεννήθηκε το 1947 από το όραμα του Αλέξανδρου Κίκιζα να δημιουργήσει μια βιομηχανία τροφίμων, η οποία να αναδεικνύει τις πρώτες ύλες του τόπου μας μετατρέποντάς τες σε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σήμερα, 6 δεκαετίες αργότερα, η τρίτη γενιά της οικογένειας Κίκιζα ηγείται μίας από τις σημαντικότερες εταιρίες τροφίμων στην Ελλάδα, με παρουσία σε περισσότερες από 45 χώρες.

Exelixis – ΡΟΔΟΠΗ

Στην παρθένα φύση της Ροδόπης, στα καταπράσινα λιβάδια της, βόσκουν τα κοπάδια μας, που μας δίνουν το μοναδικό γάλα ΡΟΔΟΠΗ! Ανακαλύψτε την φύση μας!

Exelixis – ΔΟΥΜΠΙΑ

Προστατευμένο μέσα στα πετρώματα της πηγής του, το νερό «ΔΟΥΜΠΙΑ» παρουσιάζει διαχρονικά σταθερή ποιότητα και πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις της νομοθεσίας των φυσικών μεταλλικών νερών, όσον αφορά τα φυσικοχημικά και μικροβιολογικά χαρακτηριστικά του. Με προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα.

Exelixis – ΚΛΙΑΦΑ

Η εταιρεία Κλιάφα με μεγάλη παράδοση στην παραγωγή αναψυκτικών προσαρμόζεται συνεχώς στην αγοραστική πραγματικότητα.

Exelixis – ΟΛΥΜΠΟΣ

Η αγαπημένη σε όλους αυθεντική γεύση των προϊόντων ΟΛΥΜΠΟΣ παραμένει αναλλοίωτη. Και αυτό συμβαίνει γιατί τα προϊόντα παράγονται από Ελληνικές πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, σύμφωνα με τον παραδοσιακό τρόπο που μόνο στην Ελλάδα συναντάμε.