Αποκλειστικότητες

Το Milkiss Soft Cake είναι ένα τρίπατο soft cake με δύο στρώσεις αφράτης κρέμας στο ενδιάμεσο. Λόγο των αγνών υλικών και της τεχνογνωσίας, έχει ιδιαίτερη υφή και γεύση και έχει αγαπηθεί πολύ από τους καταναλωτές.

Διατίθεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Exelixis Ho.Re.Ca.

Θα το βρείτε στα συνεργαζόμενα καταστήματα του δικτύου μας, καθώς και στα κατά τόπους συνεργαζόμενα καταστήματα των εμπορικών μας συνεργατών. Διατίθεται σε τέσσερις γεύσεις : Γάλα & Μέλι, Κακό & Γάλα, Πορτοκάλι και Μέλι & Καρύδα με Γάλα. Ένα νέο προϊόν στην ελληνική αγορά που ήρθε να συναρπάσει τον ουρανίσκο και να ικανοποιήσει κάθε γλυκιά σας επιθυμία. 

Η Hofbrau Munchen αποτελεί το σύμβολο της φιλοξενίας των Βαυαρών. Πρόκειται για τη δημοτική Ζυθοποιία της πόλης του Μονάχου, το διοργανωτή του περίφημου Octoberfest, που κάθε χρόνο προσελκύει εραστές της μπύρας από όλο τον κόσμο για να απολαύσουν τα διάσημα προιόντα και τη φιλική ατμόσφαιρα.

Η Exelixis Ho.Re.Ca. έχει αναλάβει την αντιπροσώπευση και αποκλειστική διάθεση των προιόντων για τις περιοχές της Βορείου Ελλάδος.

Με μια ματιά, οι διαφορετικές μπύρες της ζυθοποιίας, είναι οι παρακάτω:

Hofbrau Original: Βαυαρέζικη ξανθιά βαθυζύμωτη μπύρα. Η δροσιστική και πικρή της γεύση την έχουν κάνει γνωστή παγκοσμίως. (5,1% αλκοόλ)

Hofbrau Weiss: Βαυαρέζικη αφροζύμωτη Weissbier, με γεμάτη γεύση και αφρώδη αίσθηση στον ουρανίσκο. (5,1% αλκοόλ)

Hofbrau Dunkel: Η αρχέτυπη σκουρόχρωμη Βαυαρική μπύρα. Δροσιστική και πικάντικη, κατάλληλη για κάθε περίσταση. ( 5,5% αλκοόλ)

Hofbrau Schwarze Weisse: Βαυαρέζικη σκουρόχρωμη Weissbier. Αφροζύμωτη Weiss με ελαφριά, αρωματική γεύση, με ζύμωση σε μαγιά και λυκίσκο. Ένας μοναδικός συνδυασμός που αξίζει να δικιμάσετε. (5,1% αλκοόλ)